Taiteen perusopetus kulttuurikasvatuksen osana


Taiteen perusopetus kulttuurikasvatussuunnitelman osana  

 

Taidekasvatusta Vaasan kakkosluokkalaisille sekä muille luokka-asteille.  

 

TaiKon tarjoaa yhteistyössä Vaasan kaupungin kulttuuripalveluiden kanssa Vaasan 2. -luokkien oppilaille kaksi oppituntia maksutonta taideopetusta. Lisätunneista veloitetaan normaali maksu, joka on 45€/oppitunti. Myös muille luokka-asteille opetus on maksullista. Luokka voi toivoa työpajaa seuraavista taideaineista: kuvataide, tanssi, teatteritaide, sirkus ja keramiikka. Taideopettajina toimivat TaiKonin oman alansa koulutetut pedagogit. 

 

Taideaineen valinta 

  1. Kulttuurikasvatussuunnitelman mukaisen taideopetuksen tuntikuvaukset löydät tästä: www.vaasa.fi/taikon/kulttuurikasvatus  

  1. Keskustele rinnakkaisluokkien opettajien kanssa mihin taideaineeseen haluatte tutustua. Rinnakaisluokilla tulee olla samat toiveet taideaineiden suhteen. 

  1. Valitkaa kaksi vaihtoehtoista taideainetta (vaihtoehto 1. ja vaihtoehto 2.) täyttämällä Webropol-kysely, joka löytyy sivulta www.vaasa.fi/taikon/kulttuurikasvatus Valitse taideopetus tästä”-linkin takaa. 

  1. Tunnit voidaan pitää joko yhden kerran tuplatuntina (90 min.) tai jaettuna kahteen eri ajankohtaan (2×45 min.). Me tulemme koululle, mutta olette myös tervetulleita TaiKonille. 

  1. Mikäli teillä on kysyttävää olkaa yhteydessä TaiKoniin taikon@edu.vaasa.fi.  

 

Mahtavaa, kun kaikki Vaasan kakkosluokkalaiset saavat mahdollisuuden tutustua taiteen perusopetukseen.

Kommentit