GardenFest

GardenFest kutsuu vaasalaisia mukaan suunnittelemaan

Ensi kesänä järjestetään ensimmäisen kerran vaasalaisten yhteinen puutarhajuhla GardenFest. Ajatuksena on käynnistää puutarhajuhlaperinne, jota vietetään pihapiireissä, naapurustoissa, kaupunginosissa – koko kaupungissa samanaikaisesti. Aloitamme tyhjästä ja kutsummekin sinut mukaan ideoimaan juhlaa.

Kesäinen ilta, ruokaa, musiikkia, petankkia, perhe, ystävät ja tuttavat ympärillä… Tunnetko sinä vanhoja vaasalaisia puutarhajuhlaperinteitä, joita olisi ihana elvyttää? Miltä koko kaupungin puutarhajuhla tuntuu, näyttää, tuoksuu, kuulostaa ja maistuu? Mikä juttu tämä on ja miten ihmiset siitä voisivat innostua? Tule mukaan ideoimaan!

Skafferiet Ritz sekä Vaasan kaupungin kulttuurikeskus ja kaupunkikehitys järjestävät avoimen suunnittelutilaisuuden kaupunginkirjaston Draama-salissa ti 21.11. klo 16-18. Kaikki vaasalaiset ovat lämpimästi tervetulleita mukaan!

Idea GardenFestistä sai alkunsa kaupunkikehityksen järjestämässä Tulevaisuuden Vaasa -ajatushautomossa ja sen innoittajina toimivat kuntalaiskyselyn tulokset.

Lisätietoja: kulttuurijohtaja Sanna Bondas, Vaasan kaupungin kulttuurikeskus p. 040 139 4048, sanna.bondas(at)vaasa.fi

Kommentit