"OLIPA KOLME KERTAA", tarjous äidinkielenopettajille!


       Kulttuuriakatemia : OLIPA KOLME KERTAA

Vaasan lyseon lukiolaisten itse ohjaama ja toteuttama näytelmä kertoo, mitä sanottavaa nuorilla on tästä ajasta, itsestä ja identiteetistä. Osallistujat ovat pohtineet, tutkineet ja etsineet, mitä on olla nuori tänään ja millaiselta maailma näyttää nuorten näkökulmasta.  Esitys on nuorten taidonnäyte siitä, mitä syntyy, kun nuoriin luotetaan ja heille annetaan vapaat kädet itsensä toteuttamiseksi. Jos haluat nähdä, mitä nuorilla on sanottavaa tästä ajasta, tule katsomaan! 
“Ajattelin just yks päivä jotain ylihyvää vertausta nuoruudesta, jonka keksin ite, mut nyt just en sit tietenkään muista sitä.”

”Olipa kolme kertaa” on ryhmälähtöisesti tuotettu esitys, jonka teemana on identiteetti. Näytelmän tarina ja muoto ovat ryhmän yhdessä tuottamia. Käsikirjoituksen on työryhmän yhteisideoinnin pohjalta kirjoittanut lukiolainen Tuulia Häkkinen yhdessä prosessin ohjaajan Venla Korjan kanssa. Ohjauksesta vastaavat Emma Uusi-Kokko ja Ella Nybäck, Korjan luotsaamina.
Näytelmä on Vaasan kaupunginteatterin ja Vaasan lyseon lukion Kulttuuriakatemia-yhteistyöhankkeen ensimmäinen produktio.  
Vaasan kaupunginteatteri tarjoaa äidinkielenopettajille mahdollisuutta tulla katsomaan Olipa kolme kertaa –esitystä hintaan 5 €/lippu (norm. 15 €/lippu).
Max. 2 lippua/opettaja.
Esitykset:   ke 10.5. klo 19.15
la 13.5. klo 18
ke 17.5. klo 19.15
ma 22.5. klo 19.15
Lippuvaraukset voi tehdä teatterin lippukassaan 06-325 2961 tai
                                  myyntipalveluun 040 703 7714.
  



Kommentit