Vaikutu kulttuurista!

Vaikutu kulttuurista! -ohjelmasarjassa keskustellaan Vaasan kulttuurielämästä

Maaliskuussa alkaa uusi kulttuuriaiheinen keskusteluohjelmasarja Vaikutu kulttuurista! Sarjassa keskustellaan kerran kuukaudessa vaasalaisia koskettavista kulttuuriaiheista ja ohjelmat ovat kuultavissa Radio Vaasan taajuudella sekä myös podcastina.
 
Ensimmäinen jakso tulee ulos tiistaina 28.3. klo 15.30 ja siinä keskustellaan siitä, mitä kulttuuri on ja minkälaiselta vaasalainen kulttuuri tänä päivänä näyttää. Keskustelua johdattaa Sanna Bondas kulttuurikeskuksesta ja mukana keskustelemassa ovat Laura Krohn Pohjalaisesta, Hannah Kaihovirta Pohjanmaan taidetoimikunnasta, Patrick Back Vasabladetista ja Håkan Omars Svenska kulturfondenista.
 
Kevään ja kesän muina aiheina ovat opiskelijoiden kulttuurikaupunki, kulttuurin tilat Vaasassa, tapahtumat ja kulttuurimatkailu sekä Vaasa keikkakaupunkina.
Loppuvuodesta keskustellaan yleisötyöstä taidelaitoksissa, kulttuuriyhdistystoiminnasta sekä siitä, mitä sote jättää kuntaan. Lopuksi pohditaan myös miten uusi kirjastolaki vaikuttaa kirjastoon ihmisten kohtauspaikkana.
 
Ohjelmat voi kuunnella Radio Vaasan taajuudella joka kuukauden viimeinen tiistai klo 15.30 ja uusintana seuraavana lauantaina klo 12.30. Ohjelma on myös kuultavissa myöhemmin podcastina Radio Vaasan nettisivuilla. Sarjan tuottaa Vaasan kaupungin kulttuuri- ja kirjastotoimi.
 
Lisätietoja: kulttuurijohtaja Sanna Bondas, Vaasan kaupungin kulttuurikeskus, p. 040 139 4048, sanna.bondas(at)vaasa.fi

Kommentit