Laskuriin oppilaiden töitä

Hei, muistattehan opettajat niin ala- kuin yläkouluissakin:


12.5 mennessä joka koululta 10kpl Suomi-aiheista oppilaiden tekemää kuvaa (piirrettyjä, maalattuja, valokuvattuja...) sähköpostiin mervi.wahlroos@edu.vaasa.fi lähetettynä mielellään yhdessä tai muutamassa postissa. Tallentakaa työ oppilaan nimellä ja luokalla nimettynä ja pienentäkää n. 400kt -kokoiseksi. Tekijällä tulee olla täydet oikeudet omiin teoksiinsa eli muistakaa tekijänoikeudet!


Tarkistattehan myös että valittujen töiden luvat julkaisemiseksi ovat kunnossa wilmassa eli rastia  ei saa olla kohdissa: Oppilaan nimen ja kuvan julkaisukielto julkisissa julkaisuissa, oppilaan koulutöiden julkaisukielto julkisissa julkaisuissa eikä huollettavan kuvaa, nimeä tai koulutöitä ei saa näkyä tiedotusvälineiden tai koulun julkaisuissa kuten sanomalehdissä, verkkojulkaisuissa, koulun blogeissa tms. Muistakaa kysyä myös oppilaalta lupa!


Perjantaina 25.8.2017 100-laskuri alkaa. Laskuri eli oppilaiden työt tulevat syksyllä tämän blogin etusivulle vaihtuvana näyttelynä. Laskurissa päivät vähenevät kohti itsenäisyyspäivää ja taustalla oppilastöinä tehtyjä kuvia Suomesta.

Kommentit